PONIEDZIAŁEK: SKŁAD: Śniadanie: Rogaliki maślane z twarożkiem na słodko, banan, kakaorogal(1), masło(7), ser twarogowy(7), cukier trzcinowy, banan, mleko(7), kakao I danie: Zalewajka z ziemniakami i kiełbasąboczek wędzony, ziemniaki, żurek, koper, śmietana(7), kiełbasa swojska, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów II danie : Racuchy z jabłkami i cukrem pudrem, mandarynka, kompot malinowymąka(1), jaja(3), drożdże, mleko(7), jabłka, cukier trzcinowy, cukier waniliowy, mandarynka maliny mrożone, cukier trzcinowy Podwieczorek: Chleb wiejski z masłem, sałatą, kiełbasą krakowską, papryka czerwona i żółta do chrupania, herbata z cytrynąchleb(1), masło(7), sałata, kiełbasa krakowska, papryka czerwona i żółta, herbata, cukier trzcinowy, cytryny
WTOREK: SKŁAD: Śniadanie: Chleb z masłem, stół szwedzki, herbata z cytrynąchleb(1), masło(7), schab wędzony, pomidory, ser żółty(7), kabanosy ogórki zielone, papryka czerwona, żółta, zielona, sałata, herbata, cukier trzcinowy, cytryny I danie: Zupa marchewkowa z ryżem zabielanakurczak, włoszczyzna(9), marchew, przecier pomidorowy, pomidory krojone z puszki, śmietana(7), natka, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów II danie: Kotlet mielony, surówka z czerwonej kapusty, ziemniaki, kompot wieloowocowyłopatka wieprzowa, cebula, czosnek, jaja(3), bułka tarta(1), olej, kapusta czerwona, jabłka, ziemniaki, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów mieszanka owocowa, cukier trzcinowy Podwieczorek: Deser jogurtowy Fantazja, rurka kukurydzianajogurt naturalny(7), mus truskawkowy, rurka kukurydziana
ŚRODA: SKŁAD: Śniadanie: Chleb z masłem, szynką konserwową i serem żółtym, banan, herbata z cytrynąchleb(1), masło(7), szynka konserwowa, ser żółty(7), banan herbata, cytryny, cukier trzcinowy I danie: Zupa brokułowa z zacierką zabielanakurczak, włoszczyzna(9), makaron(1), brokuły śmietana(7), sól niskosodowa przyprawy bez konserwantów II danie: Gulasz z polędwiczek wieprzowych, kasza gryczana, ogórek kiszony, kompot wiśniowypolędwica wieprzowa, cebula, czosnek, olej, kasza gryczana, ogórek kiszony, wiśnie mrożone, cukier trzcinowy Podwieczorek: Bułka drożdżowa z marmoladą soczek wieloowocowydrożdżówka(1), soczek wieloowocowy
CZWARTEK: SKŁAD: Śniadanie: Jajecznica ze szczypiorkiem, chleb wieloziarnisty z masłem i szynką konserwową, kawa inkachleb (1), masło(7), jaja(3), szczypiorek, szynka mleko(7), cukier trzcinowy, kawa inka I danie: Zupa pieczarkowa z łazankami zabielanakurczak, włoszczyzna(9), pieczarki, makaron(1), śmietana(7), natka, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów II danie : Wątróbka z cebulką, ziemniaki, surówka z buraczków i papryki, kompot malinowywątróbka drobiowa, cebula, olej, czosnek, buraki, papryka czerwona, ziemniaki, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów maliny mrożone, cukier trzcinowy Podwieczorek: Chleb z masłem i polędwicą sopocką z papryką konserwową, ananas, herbata miętowachleb(1), masło(7), polędwica sopocka, papryka konserwowa, ananas, herbata miętowa, cukier trzcinowy
PIĄTEK: SKŁAD: Śniadanie: Chleb wieloziarnisty z masłem, pastą z wędliny drobiowej i rzodkiewką, winogron, herbata z miodem i cytrynąchleb(1), masło(7), kurczak gotowany, jaja(3), rzodkiewka, winogron, herbata, miód, cytryny I danie: Zupa grysikowa z warzywamikurczak, włoszczyzna(9), kasza manna(1), natka, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów II danie: Ryba pieczona, surówka z marchwi i brzoskwini, ziemniaki, kompot wieloowocowyfilet z morszczuka(3), jaja(3), bułka tarta(1), olej, marchew, brzoskwinie, cukier trzcinowy, ziemniaki, sól niskosodowa, przyprawy bez konserwantów, mieszanka owocowa, cukier trzcinowy Podwieczorek: Galaretka owocowa z bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi, rurka waflowagalaretka owocowa, śmietana(7), czekolada gorzka, ciastko(1)
Alergeny występujące w jadłospisie zaznaczone są podkreśleniem i symbolem zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, dania/potrawy podawane w żywieniu zbiorowym zarówno otwartym, jak i zamkniętym traktowane są jako żywność nieopakowana (załącznik II).